Jongen beroofd door drietal

maandag 1 juni 2015

Nunspeet - Een 15-jarige inwoner van Ermelo werd op vrijdagavond 29 mei rond 19.45 uur onder bedreiging van een mes beroofd van zijn persoonlijke spullen door een onbekend trio op de Plesmanlaan. De drie met zwarte bivakmutsen vermomde jonge mannen benaderden hem van achteren en gingen er na de beroving rennend vandoor in de richting van het Vennenpad.

Twee van de berovers waren volledig in het zwart gekleed, dederde droeg een rood/zwart geblokt vest of overhemd. Deze derde verdachte zoubegin 20 en lichtgetint zijn en een ringbaardje hebben.

Het slachtoffer werd na de beroving opgevangen door eenman meteen herdershond. De politie deed zaterdag een oproep om in contact te komen metdeze man, dat is inmiddels gelukt. Deze manis samen met het slachtoffer in deauto gestapt en is gaan zoeken in de omgeving, maar trof de daders niet meeraan.

De politie komt graag in contact met getuigen of mensen mettips. Heeft u iets gezien of weet u mogelijk meer?Neem dan contact op met depolitie via 0900-8844.

2015259691

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Hierden | 112 alarmeringen Hierden | Goedkoop Tanken in Hierden | Supermarkten in Hierden | Weerbericht Hierden