Politie onderzoekt mogelijke ontvoering

vrijdag 2 december 2016

Nunspeet - De politie doet sinds vrijdag eind van de ochtend onderzoek naar een mogelijke ontvoering in Nunspeet. Rond 10.30 uur kreeg de politie een aantal meldingen van getuigen over een voorval dat plaatsvond aan de Oenenburgweg in Nunspeet. Getuigen meldden dat het erop leek alsof iemand tegen zijn zin werd meegenomen in een auto.

Mede dankzij informatie verstrekt door getuigen is vlak na 11.00 uur op een carpoolplaats aan de Eperweg in Nunspeet, bij de A28, een busje aangetroffen dat mogelijk betrokken was bij het incident. Ook hier doet de politie op dit moment onderzoek.

Op dit moment houdt de politie er ernstig rekening mee dat daadwerkelijk sprake is van een ontvoering en heeft daarom een uitgebreid rechercheonderzoek gestart. 

Heeft  u vanochtend in of rondom Nunspeet iets gezien dat mogelijk met deze zaak te maken kan hebben, en heeft u nog niet met de politie gesproken? Neem dan direct contact op met de politie via 0900-8844.

Als u getuige bent van een situatie waarbij de komst van de politie direct nodig is, bel dan meteen met 112.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Hierden | 112 alarmeringen Hierden | Goedkoop Tanken in Hierden | Supermarkten in Hierden | Weerbericht Hierden