Illegaal housefeest beindigd, twee personen aangehouden

zaterdag 13 juni 2015

Nunspeet - In de nacht van vrijdag op zaterdag 13 juni is de politie rond 03.30 uur te hulp geroepen door terreinbeheerders van Staatsbosbeheer om een illegaal housefeest te beindigen.

Het illegale feest vond plaats aan de Margaretha Boslaan inNunspeet, in het Zandenbos. Het is verboden om dit gebied te betreden tussenzonsondergang en zonsopkomst. In het bosperceel bleek een professionelegeluidsinstallatie met grote boxen aangesloten te zijn op een aggregaat.

Staatsbosbeheer medewerkers hadden met hun voertuigen de uitritvan de parkeerplaats geblokkeerd. Ter plekke trof de politie nog een groepmensen met ongeveer zeven voertuigen aan. Enkele personen zouden het bos in zijngerend. Hierop zijn agenten ook het bos ingelopen en troffen zij een 33-jarigeman uit Eerbeek aan, die duidelijk onder invloed van drugs was. De politievorderde de man om zijn zakken te legen, waarop een hoeveelheid harddrugstevoorschijn kwam. Ook in de auto van de man werden later nog meerdere zakjes enpotjes harddrugs aangetroffen. De man is aangehouden wegens overtreding van deopiumwet. De drugs zijn in beslag genomen.

Even later is een 30-jarige man uit Voorst aangehouden wegensbelemmering van de politie. Een vrouw uit Voorst had net op bevel van de politiehaar zakken geleegd en een potje met vermoedelijk harddrugs tevoorschijngehaald. De 30-jarige man greep het potje en wilde deze niet loslaten. De man ismet gepast geweld geboeid en aangehouden.

De politie maakt proces-verbaal op tegen de twee aangehoudenmannen. Staatsbosbeheer handelt de afwikkeling van de illegale house-party af.Alle bezoekers krijgen een bekeuring en Staatsbosbeheer maakt vermoedelijkmeerdere milieuverbalen op, ondermeer tegen de organisator.

2015285092 / 2015285159

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Hierden | 112 alarmeringen Hierden | Goedkoop Tanken in Hierden | Supermarkten in Hierden | Weerbericht Hierden