Onderwerpen Bureau Gld, woensdag 7 december

woensdag 7 december 2016

Nunspeet Harderwijk Putten Kerkdriel Apeldoorn Beekbergen Lichtenvoorde - Deze week in Bureau GLD weer zaken met goede camerabeelden. Bureau GLD wordt elke woensdagavond vanaf 17.20 uur (direct na het nieuws) elk uur uitgezonden op Omroep Gelderland en zal daarna elk uur worden herhaald.

Nunspeet, ontvoering man op Oenenburgweg

Op vrijdagochtend 3 december werd een man uit Doornspijk ontvoerd op de Oenenburgweg in Nunspeet. Korte tijd later werd een busje aangetroffen op een carpoolplaats langs de A28. De auto van het slachtoffer werd maandag aangetroffen in Putten. In de uitzending meerdere details en vragen.      

2016589196

 

Geldermalsen, diefstal aanhanger met steigermateriaal

Op maandagavond 22 augustus werd een aanhangwagen met steigermateriaal door twee mannen gestolen. De mannen en de diefstal staan zeer duidelijk op beeld. Wie kent of herkent dit tweetal of heeft steigermateriaal van hen aangeboden gekregen?

2016413993       

 

Apeldoorn/Beekbergen, pinpassen bejaarden gestolen bij babbeltrucs

Een onbekende man pint meerdere keren met pinpassen van hoogbejaarde mensen. De man heeft door gewiekste babbeltrucs de passen in handen gekregen en neemt er veel geld mee op. Van de man zijn duidelijke beelden. Wie kent of herkent deze man?

2016492346

 

Lichtenvoorde, diefstal uit kleedkamer sporthal                    

Op 10 november neemt een onbekende man spullen weg uit de kleedkamer van een sporthal. Wanneer hij betrapt wordt, gaat hij er snel vandoor. De man is vermoedelijk verantwoordelijk voor meer van dit soort diefstallen uit kleedkamers. De man is duidelijk vastgelegd door bewakingscamera’s. Wie weet wie deze onbekende man is?

2016560883       

 

Harderwijk, inbraak kledingwinkel Academiestraat                             

Op dinsdagmorgen 8 november rond 03.08 uur ingebroken bij een kledingwinkel aan de Academiestraat. Een onbekende man vernielt een ruit en neemt een dure jas mee. Ook hier staat alles op bewakingsbeelden? Wie herkent deze man?

2016551422

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Hierden | 112 alarmeringen Hierden | Goedkoop Tanken in Hierden | Supermarkten in Hierden | Weerbericht Hierden